Visites teatralitzades i nocturnes aquest dissabte al Monestir


  • Comparteix:

La primera activitat del dissabte serà una visita teatralitzada

La primera activitat del dissabte serà una visita teatralitzada

L'Ajuntament ha organitzat dues visites guiades aquest dissabte al Monestir, una teatralitzada a les dotze del matí, 'Deixeu parlar els capitells..., ells ho saben tot!', i una nocturna a les deu de la nit, 'Llegendes nocturnes al Monestir'. Per les dues és necessari fer reserva prèvia.

'Deixeu parlar els capitells..., ells ho saben tot!'
Aquesta és una visita teatralitzada per conèixer, de la mà dels seus protagonistes, tota la història que s'amaga darrere dels capitells. L'activitat començarà a les dotze del matí i és apte per tots els públics a partir dels cinc anys. Les reserves es poden fer al telèfon 93 675 99 51 o a educaciomuseu@santcugat.cat.La visita forma part de la programació 'Estiu als Museus 2016' i 'Uaal·la! en família'.

'Llegendes nocturnes al Monestir'
Aquesta visita, que comença a les deu de la nit, et dóna l'oportunitat d'escoltar totes les llegendes que s'hi van viure al Monestir, mentre degustes un flaó, el pastisset d'origen medieval que els monjos del monestir menjaven en ocasions especials. El preu per persona és de 15 euros i pels menors de set anys és gratuït. La reserva s'haurà d'efectuar a l'Oficina de Turisme, lloc on començarà la visita, que serà d'una duració d'una hora i mitja.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.