Els abonaments del Teatre-Auditori, des d'avui a la venda


  • Comparteix:

Moment de la presentació de la temporada del Teatre-Auditori / Foto: Localpres

Moment de la presentació de la temporada del Teatre-Auditori / Foto: Localpres

El Teatre-Auditori posa a la venda aquest dimarts els abonaments de temporada de setembre a febrer. Les entrades dels espectacles es podran aconseguir a partir de dimarts de la setmana vinent. Enguany l'equipament cultural proposa una programació que inclou noms com Manel, Ara Malikian, Antonio Orozco i l'espectacle 'Cabaret'.

L'equipament santcugatenc ofereix descomptes als abonats, als majors de 65 anys i als grups de 15 persones, a més del descompte del 50% una hora abans de la funció. Els menors de 29 anys també poden gaudir de descomptes que arriben al 20%. També hi ha reduccions per a les persones que comprin entrades per a més d'un espectacle.

El cost dels abonaments va dels 40 als 384 euros en funció de la categoria seleccionada. L'oferta inclou abonaments a la carta, per a joves menors de 25 anys i temàtics, entre d'altres. Aquests descomptes es poden comprar al web i a les taquilles del Teatre-Auditori.

Els abonaments no inclouen els espectacles 'Santíssims poetes!', la Nit de Poesia, 'El show de Auronplay', ni els del cicle 'En família'. Tampoc no en formen part els concerts de Sopa de Cabra ni el de The Risas.

Els abonaments es poden aconseguir al web de l'equipament, per telèfon al 93 589 12 68 i físicament a les taquilles del Teatre-Auditori, a l'Oficina de Turisme i a l'Hotel Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.