El programa DE PROP de la XCCP porta 80 propostes de setembre a gener


  • Comparteix:

Aportacions locals com la de Pere Martínez & Marc López conformen el 70% de la programació / Foto: Web XCCP

Aportacions locals com la de Pere Martínez & Marc López conformen el 70% de la programació / Foto: Web XCCP

Vermuts musicals, jams de caire tradicional i activitats poètiques són les novetats de la programació DE PROP que la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP) ha preparat entre setembre i gener. La programació que, ja és oberta, es podrà consultar a la web de la xarxa a partir d'aquest divendres i proposa activitats de les quals un 90% són gratuïtes i amb una presència santcugatenca del 70%.

La 15a temporada del programa DE PROP ja es pot gaudir amb la mostra 'Quin so fa una mà sola aplaudint!', de Frederic Gisbert, disponible fins al dia 30 a la Casa de Cultura. El gruix de les propostes estaran farcides d'activitats per a tots els gustos amb música, dansa, teatre, poesia, cinema, conferències i exposicions.

La novetat més destacada són els vermuts musicals protagonitzats per Los Herrerita, Os Parceiros i Pere Martínez & Marc López, a les Planes i la Floresta. A més, i per primera vegada, la poesia també es podrà visualitzar en tres formats expositius diferents al Centre d’Art Maristany.

El 10% de la programació és de pagament amb un preu que oscil·la entre els tres i els 10 euros. Les persones interessades a formar part de la programació del semestre de febrer a juny de l’any que ve poden enviar sol·licituds fins al 30 de novembre a centresculturals@santcugat.cat.

La programació cultural de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents és a càrrec de l'Ajuntament i rep el suport de Sorea i la col·laboració de Cugat.cat i el TOT.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.