La Paideia acull avui la presentació del llibre 'Rogers', de la santcugatenca Marta López Cuartero


  • Comparteix:

Portada de 'Rogers'

Portada de 'Rogers'

La santcugatenca Marta López Cuartero presenta avui la seva primera novel·la, 'Rogers'. Es tracta d'una obra on la narrativa i la poesia s'uneixen per explicar una història de superació. La presentació comença a dos quarts de vuit del vespre a la llibreria Paideia.

'Rogers' explica la història del Salvador, un pescador de Cadaqués que somia viatjar més enllà dels límits del que coneix. Un dia es decideix a emprendre aquesta aventura, tot i que això li podria fer perdre el que més l'importa a la vida. El llibre és una obra sobre la possibilitat d'escriure un nou destí.

López Cuartero ha explicat a Cugat.cat que la novel·la neix de la col·laboració amb el poeta Jordi Rosés Marinel·lo i la voluntat d'unir prosa i poesia en una mateixa obra. Rosés Marinel·lo dóna veu al mar, a través dels poemes, i ella desenvolupa la història del Salvador amb els haikus i la prosa.

Marta López Cuartero

És una novel·la que es divideix en 26 capítols. Cada capítol comença amb un haiku, després ve tota la part de la prosa i acaba amb un poema.


El llibre es tornarà a presentar dijous que ve a les instal·lacions del Junior a dos quarts de vuit del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.