Joan Miquel Oliver: 'El més important d'un músic és que defensi la seva proposta personal'


  • Comparteix:

L'actuació de Joan Miquel Oliver i Pantaleó serà al Celler Modernista

L'actuació de Joan Miquel Oliver i Pantaleó serà al Celler Modernista

Joan Miquel Oliver arriba aquest divendres a Sant Cugat per presentar el seu disc 'Pegasus'. L'artista ha assegurat que 'el més important d'un músic és que defensi la seva proposta personal' en una entrevista a Cugat.cat en què també ha avançat que el seu proper treball es publicarà el primer trimestre del 2017. El músic mallorquí compartirà avui escenari amb Pantaleó, que presenta el seu disc debut, 'Reina Victòria', en la segona proposta del Festival Vincles. La cita és al Celler Modernista a les deu de la nit.

ESCOLTA-HO

Algunes de les frases més destacades de l'entrevista:

- 'Ho tenim molt preparat i improvisem molt sobre l'escenari. Estem en un molt bon moment de directe'.

- 'Sempre procurem adaptar-nos a les circumstàncies i Sant Cugat no ens suposa cap esforç. Sempre hem tingut molt bona rebuda i els llocs són molt guapos'.

- 'Estic més tranquil quan veig que la gent participa una mica. A vegades fas un concert i la gent està escoltant amb tot aquell respecte i tu mateix penses: 'Bé, què està passant aquí?'. La nostra professió és perquè la gent es diverteixi, forma part de l'oci'.

- 'Els músics consolidats algun cop han estat emergents i els emergents acabaran sent consolidats. És una qüestió de temps, no de categories ni qualitats'.

- 'Cada músic ha de seguir el seu camí. Està bé que un artista aprofiti la tirada d'un músic consolidat però l'artista ha de dir aquest sóc jo i aquesta és la meva proposta'.

- 'El més important d'un músic és que defensi la seva proposta personal. La meva recomanació és que no escoltin ningú i vagin a la seva. Jo sempre he anat a la meva i m'ha anat bé. Com més aviat un músic deixi d'estar pendent del que fan els altres, millor!'.

- 'La de músic és una carrera molt llarga, dura tota la teva vida. Si tu no has pogut ser sincer i no t'has pogut desenvolupar en el que realment t'interessa, has tingut una vida una mica trista'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.