La Galeria inaugura la temporada amb 'El paisatge habitat'


  • Comparteix:

'Aina y la morera' de Sok Kan Lai / Foto: Web de La Galeria

'Aina y la morera' de Sok Kan Lai / Foto: Web de La Galeria

La Galeria ha obert la temporada amb l'exposició col·lectiva 'El paisatge habitat', que es podrà visitar fins a principis d'octubre. La mostra recull obres de tots els artistes que exposaran durant l'any i alguns que ho van fer l'anterior.

Entre les propostes del nou curs, hi ha les '4 Exposicions' d'Artigau, Palazzi i Serra de Rivera, que estarà oberta al públic del 7 d'octubre fins a finals de novembre. També hi figuren 'L'Art del Regal XVI', que es podrà visitar entre mitjans de desembre fins al dia de Reis.

A partir del nou any passaran autors com el pintor Ramon Moscardó, que exposarà del 13 gener fins a finals de febrer i destaca per la seva pintura amb formes cubistes i expressionistes.

L'artista autodidacta de Hong Kong Sok Kan Lai exposarà de març fins a mitjans d'abril i Didier Lourenço mostrarà la seva obra del 21 d'abril a principis de juny. Per acabar el curs, Xavier Salvador aproparà la seva obra alimentada tant dels mites antics com del fauvisme del 9 de juny al juliol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.