El Festival Vincles s'estrena a Sant Cugat amb la complicitat de Sara Pi i Carmen Pendones


  • Comparteix:

Sara Pi i Carmen Pendones han donat aquest dijous el tret de sortida al Festival Vincles amb un concert on la veu ha estat la gran protagonista. Més d'un centenar de santcugatencs s'ha acostat al Celler Modernista per gaudir d'aquesta proposta que crea sinergies entre músics consolidats de Catalunya i joves emergents de Sant Cugat.

La vetllada ha començat amb la veu de Carmen Pendones, que ha pujat a l'escenari del Celler Modernista acompanyada per Frank Montasell a la guitarra i Lucas Peire als teclats. Pendones ha interpretat versions de Beyoncé, Jessie J. i Alicia Keys, entre d'altres. La santcugatenca assegura que és un luxe compartir escenari amb Sara Pi, a qui admira de fa temps.

Carmen Pendones

Em fa molta il·lusió cantar abans de la Sara Pi perquè no és competència, ens uneix una bona amistat.


Després ha arribat el moment de Sara Pi, que ha ofert un viatge musical entre el soul acústic, el jazz i el rhythm'n'blues, amb una forta influència de les sonoritats brasileres. Pi ha valorat el Vincles i ha destacat la necessitat de promocionar la música en directe a casa nostra.

Sara Pi

És molt important que es valorin les propostes locals i que la gent s'animi a veure música en directe, perquè sembla que costi que la gent surti de casa. A més, estic molt agraïda que hagin pensat en mi i m'agrada molt compartir escenari amb la Carmen.


La segona cita d'aquest festival que uneix veus consolidades de la música d'autor catalana amb músics emergents de Sant Cugat tindrà lloc aquest divendres. Els protagonistes seran Joan Miquel Oliver i Pantaleó.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.