Canals Galeria d'Art acull dues exposicions de ceràmica artística


  • Comparteix:

Un tast de l'obra de Barnils i Núria i Sergi Salvador /Foto: Canals Galeria d'Art

Un tast de l'obra de Barnils i Núria i Sergi Salvador /Foto: Canals Galeria d'Art

Canals Galeria d'Art acull l'exposició de ceràmica artística de Sergi Barnils i Joan Panisello en el 47è Congrés de l'Acadèmia Internacional de Ceràmica. El tret de sortida l'ha donat, simbòlicament, la inauguració aquest dijous del congrés al MACBA. L'acte ha estat l'inici simultani de prop d'una desena de mostres de ceràmica arreu del territori.

El director de la galeria Canals, Josep Canals, explica que s'ha escollit el MACBA com a epicentre de la inauguració perquè simbolitza totes les exposicions de ceràmica artística del territori.

Josep Canals

Aquesta exposició s'inaugura al MACBA perquè en lloc de fer vuit o nou exposicions repartides en galeries de Manresa, Sant Cugat o Barcelona s'ha cregut que el MACBA era el lloc ideal.


La mostra santcugatenca exposarà les obres de Sergi Barnils i els ceramistes Núria i Sergi Salvador, que s'uneixen en la creació de formes i colors a través de la ceràmica. La mostra enllaça amb les exposicions d'altres artistes que també han fet ús del fang puntualment en algun moment de la seva trajectòria artística, com Miró, Picasso, Dalí, Barceló i Grau Garriga.

També mostrarà l'art del membre de l'Acadèmia Internacional de Ceràmica des del 2013, Joan Panisello. L'artista va ser premiat el 1991 amb la Medalla d'Or al 2n Saló Internacional Gran Ducat de Luxemburg i Medalla de Plata del Gran Prix Internacional París.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.