Joan Miquel Oliver i Pantaleó omplen el Celler Modernista amb el Vincles


  • Comparteix:

El segon concert del Festival Vincles ha tornat a omplir aquest divendres el Celler Modernista amb la combinació de Pantaleó i Joan Miquel Oliver. La formació vallesana, que ha tancat la seva gira en acústic amb l'actuació a Sant Cugat, ha interpretat temes del seu primer disc 'Reina Victòria' i ja ha avançat que l'any vinent tornaran amb nou treball sota el braç. Fidel al seu estil, Joan Miquel Oliver ha ofert una vetllada marcada pel virtuosisme i la improvisació que ha convençut el públic santcugatenc.

La banda liderada per Gerard de Pablo ha aprofitat la vetllada per demanar als santcugatencs, amb qui confessen sentir una gran complicitat, que els ajudin en la creació del seu segon disc que es finançarà amb micromecenatge. La formació ha obert la nit amb temes del seu primer treball com 'Hotel Terrassa', 'Verge' i 'Moustaki'. De Pablo assegura que tancar la gira a Sant Cugat i compartint escenari amb Joan Miquel Oliver és un plaer i avança a Cugat.cat que el nou treball sonarà d'aquí un any a la ciutat.

Gerard de Pablo

Avui és una manera d'homenatjar-nos a nosaltres mateixos al compartir escenari amb Joan Miquel Oliver. I més aquí a Sant Cugat, perquè és com tancar un cicle que tornarà a començar d'aquí a un any, també a Sant Cugat, amb noves sopreses.


Després de Pantaleó ha arribat el torn de Joan Miquel Oliver. El músic mallorquí ha interpretat temes del seu darrer treball, 'Pegasus', combinats amb clàssics de la seva discografia. Aquesta no és la primera vegada que Oliver visita la ciutat i ha valorat el públic santcugatenc per la seva empatia amb els músics.

Joan Miquel Oliver

Nosaltres som professionals i fem el que hem de fer, però sí que és veritat que Sant Cugat té fama de ser un públic molt agraït, amb una gran sensibilitat i que crea empatia amb l'artista.


Més d'un centenar de santcugatencs s'han acostat aquest divendres al Celler Modernista per gaudir de la combinació d'un músic consolidat de l'escena catalana amb una formació emergent. La propera cita del Vincles serà dijous amb Gemma Humet i Alba Llibre.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.