La Canals participa al Fòrum amb una exposició que organitza l'Associació Art Catalunya


  • Comparteix:

L'exposició és un dels actes associats al F`roum de les Cultures 2004.

L'exposició és un dels actes associats al F`roum de les Cultures 2004.

La galeria Canals participa als actes del Fòrum a través d'una exposició d'artistes estrangers que s'inaugurarà simultàniament el dia 29 a set ciutats catalanes. Sota el títol 'Un món proper, un món divers', la mostra és un tribut al diàleg entre cultures que a Sant Cugat arribarà amb artistes com Fiona Morrison i Anna Lentsch.

La sala del carrer de la Creu tanca la temporada aportant el seu gran de sorra al Fòrum de les Cultures 2004. Ho fa de la mà de l'Associació Art Catalunya, que ha coordinat les seves galeries associades per mostrar l'obra d'artistes estrangers que viuen o treballen a Catalunya.

'Un món proper, un món divers' és el nom d'aquesta exposició que, en el cas de Sant Cugat, presentarà els quadres de Salvatore Garau (Itàlia), Roger Voelker (Estats Units), Fiona Morrison (Andorra) i Anna Lentsch (Bèlgica). Aquesta és l'única contribució que es galeristes catalans fan dins el Fòrum Barcelona 2004. Escoltem Josep Canals, de la galeria Canals:

Josep Canals

La mostra recull l'obra de 40 artistes estrangers que transmeten a la perfecció el diàleg entre cultures


Les dues sales de la Canals exhibiran els paisatges irreals de Guerau, el llenguatge personal de Lentsch, les fotografies simbòliques de Morrisson i Voelker presentarà els contrastos entre les màquines i les computadores. Josep Canals ha recordat que no és la primera vegada que la galeria exposa l'obra d'artistes internacionals:

Josep Canals

La galeria Canals exposa obres d'artistes internacionals, tot i que no ho fa de forma habitual


De cara a la nova temporada, la programació de la galeria Canals arrencarà el dia 10 de setembre amb una exposició de petit format de Josep Grau Garriga, que s'emmarcarà dins l'any d'homenatges que li ret la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.