L'Orquestra Simfònica Sant Cugat presenta nou programa amb l'objectiu de consolidar-se a tot el territori


  • Comparteix:

La presentació s'ha dut a terme a l'aula magna del Teatre-Auditori de Sant Cugat

La presentació s'ha dut a terme a l'aula magna del Teatre-Auditori de Sant Cugat

L'Orquestra Simfònica Sant Cugat (OSSC) enceta la programació de la temporada 2016-17 amb l'objectiu de consolidar la difusió de les seves produccions a tot el territori català. El programa, que s'ha presentat aquest dissabte al Teatre-Auditori , està format per un total de 16 concerts a la ciutat i a altres punts del país, amb música de diferents estils i amb la col·laboració de directors i solistes de prestigi, com Jordi Piccorelli i Albert Guinovart.

El director de l'orquestra, Josep Ferré, ha explicat a Cugat.cat el seu objectiu de cara la nova temporada.

Josep Ferré

Després de molts anys de treballar volem consolidar l'orquestra com una de les orquestres professionals de referència del país.


A la presentació ha assistit la tinenta d'alcalde de Presidència, Cultura i Promoció de la ciutat, Carmela Fortuny, que ha assegurat que des de l'Ajuntament es treballa perquè Sant Cugat sigui coneguda com una ciutat vinculada a la música clàssica. L'acte ha acabat amb un petit concert de la pianista japonesa Ayako Fujiki, que serà la primera de les solistes convidades de la temporada i interpretarà l'òpera 54 de Robert Schumann.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.