El Teatre-Auditori se suma a la campanya Escena 25 per promoure l'accés dels joves a la cultura amb 12 propostes


  • Comparteix:

El monòleg de David Guapo, una de les propostes d'Escena 25 a Sant Cugat / Foto: Teatre-Auditori

El monòleg de David Guapo, una de les propostes d'Escena 25 a Sant Cugat / Foto: Teatre-Auditori

El Teatre-Auditori se suma a la 4a edició de la campanya Escena 25 per promoure l'accés dels joves a les arts escèniques i la música amb 12 propostes. El monòleg de David Guapo, les obres de teatre 'Caiguts del cel' i 'Sota teràpia' i l'actuació del Dutch Nacional Ballet són algunes de les propostes que l'equipament cultural facilita en aquesta iniciativa destinada als joves d'entre 18 i 25 anys amb uns preus més econòmics.

Les propostes tenen un preu d'entre tres i 10 euros. A Sant Cugat els joves podran escollir entre 12 espectacles: 'L'Avar', 'Sota teràpia', 'Santíssims poetes!', 'Nit de poesia', 'Dansa d'agost', 'Dutch Nacional Ballet', 'Beethoven & Shumann', 'The Tempest', 'David Guapo', 'Avishai Cohen Trio', 'Caiguts del cel' i 'Rèquiem de Mozart'.

El director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, ha explicat a Cugat.cat la importància d'aquesta iniciativa per a l'equipament cultural.

Pep Tugues

L'objectiu és buscar que la franja de joves vinguin a equipaments com el nostre i sobretot fer programacions suggeridores perquè puguin xafar-lo i disfrutar-lo.


El Teatre-Auditori també ofereix quatre tipus d'abonaments per a aquest col·lectiu: l'abonament jove 25, el TA!18, el TA!20 i el TA!29 amb descomptes per a joves de 14 a 29 anys.

Per participar a Escena 25, els joves s'han de descarregar l'aplicació de la iniciativa o inscriure's a la web de la plataforma, on s'han de seleccionar i reservar els espectacles i concerts als quals es vulgui assistir, comprar l'entrada i posteriorment recollir-la a la taquilla de l'equipament. El registre i la reserva es podran fer fins al 31 d'octubre, però se'n podrà gaudir també al novembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.