El 41è Aplec Sardanista se celebrarà finalment el 12 d'octubre


  • Comparteix:

L'aplec es farà a la plaça d'Octavià si obté els permisos

L'aplec es farà a la plaça d'Octavià si obté els permisos

El 41è Aplec Sardanista de Sant Cugat es farà finalment el 12 d'octubre, Dia de la Hispanitat, després que s'hagués de suspendre aquest cap de setmana per l'amenaça de pluja. Els organitzadors, l'Entitat Sardanista de Sant Cugat, estan satisfets de mantenir el programa d'actes, amb algunes modificacions menors, i comptar amb les mateixes cobles que a la seva data original. També tenen disponible el pav3 si les condicions meteorològiques són adverses.

La ubicació exacta de l'aplec encara s'ha de confirmar, ja que l'entitat volia mantenir la plaça d'Octavià però estan pendents de la llicència d'ús que ha de concedir l'Ajuntament. En cas de no poder-se fer davant del Monestir, es farà al parc de Ramon Barnils. La presidenta de l'Entitat Sardanista de Sant Cugat, Georgina Nebot, destaca que s'ha pogut mantenir el programa.

Georgina Nebot

S'ha hagut de retallar alguna coseta perquè alguna cobla ha d'anar a tocar a un altre lloc. Potser hem eliminat quatre sardanes, però la resta està tot pràcticament intacte. El programa que teníem és el mateix en un 90%.


La jornada començarà a les deu del matí, farà una parada per dinar i continuarà a les quatre de la tarda. Al voltant de dos quarts de set se celebrarà el clàssic concurs de colles improvisades amb premis per a tots els participants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.