La pel·lícula d'animació 'Cigonyes' arriba avui als cinemes de Sant Cugat en català


  • Comparteix:

Un instant del film 'Cigonyes' / Foto: ACN

Un instant del film 'Cigonyes' / Foto: ACN

La cartellera dels cinemes de Sant Cugat es renova aquest divendres amb tres nous films. Les sales de Yelmo i Cinesa proposen l'univers de fantasia i aventures d''El hogar de Miss Peregrine para niños peculiares', l'última pel·lícula de Tim Burton, i 'Cigonyes'. Yelmo també proposa la nova aposta pel cinema musical de John Carney, 'Sing street'.

ESCOLTA-HO

'Cigonyes'
La cinta d'animació 'Cigonyes' arriba als cinemes doblada al català i explica la història d'una empresa que es dedica a la producció de nadons i els trasllada fins a la casa dels nous pares. El negoci, però, no els funciona i l'empresa passa a distribuir paquets. Junior, una de les cigonyes convertida en la nova cap de la fàbrica, ha d'evitar la catàstrofe quan, per error, es reactiva la màquina de fer nadons.



''El hogar de Miss Peregrine para niños peculiares'
Basada en la novel·la homònima de Ransom Riggs, Tim Burton crea un univers de fantasia i aventures a partir de la història de Jacob (Asa Butterfield), un noi de 16 anys que intenta recuperar-se d'una tragèdia familiar. La vida li canvia quan arriba a una misteriosa illa on coneixerà Emma Bloom, una jove amb un talent sorprenent que viu amb altres nois orfes especials.



'Sing street'

John Carney, director de 'Begin Again' i 'Once', s'embarca en una nova pel·lícula centrada en la música. 'Sing street' narra la vida de Cosmo (Ferdia Walsh-Peelo), un jove que creix a Irlanda a la dècada dels 80 i que decideix formar una banda de música per a impressionar Raphina (Lucy Boynton). Maria Doyle Kennedy ('El destino de Júpiter' i 'Albert Nobs'), Aidan Gillen (Peter Baelish a 'Joc de trons'), Jack Reynor ('Transformers: La era de la extinción' i 'Macbeth') són part del repartiment del film, una de les sorpreses del Festival de Sundance.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.