El Memorial Manuel Vázquez Montalbán organitza un cicle de sopars-col·loqui a Cal Temerari


  • Comparteix:

Manuel Vázquez Montalbán és la inspiració per al sopar / Foto: MMVM

Manuel Vázquez Montalbán és la inspiració per al sopar / Foto: MMVM

El Memorial Manuel Vàzquez Montalbán (MMVM) organitza una sèrie de sopars-col·loqui a Cal Temerari que abordaran l'obra de l'escriptor i, més endavant, d'altres autors. 'Contra el règim!' serà la primera d'aquestes trobades, el dilluns 17 d'octubre a les nou del vespre. En aquesta ocasió, l'obra 'Los pájaros de Bangkok' protagonitzarà el col·loqui. Per inscriure's a l'activitat, cal enviar un missatge a mvm@stcugat.net. El preu per participar-hi és de 18 euros.

Les trobades es repetiran aproximadament una vegada al mes i faran servir obres de Montalbán, i més tard altres autors, com a excusa per tractar diversos temes. En el cas de la primera de les activitats, la discussió girarà al voltant de la fugida individual i el turisme de masses. 'Los pájaros de Bangkok' narra un viatge del detectiu Pepe Carvalho a la capital tailandesa i el col·loqui arrencarà a partir de la comparació entre el turisme d'aquell moment i l'actual, com explica el membre del MMVM Isidre Marías.

Isidre Marías

En aquesta novel·la apareixen aquests paral·lelismes i pretenem reflexionar sobre els efectes del turisme de masses i què busca la gent quan viatja.


El menú que acompanyarà el col·loqui estarà inspirat en receptes presents als llibres de Montalbán i en aquesta primera trobada el protagonisme serà pels spaghetti 'alla Annalisa', els 'saltimbocca alla romana' i els flaons de Morella.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.