Macaco, Oques Grasses i Animal animaran avui l'últim dia d'un Petits Camaleons amb entrades exhaurides


  • Comparteix:

Oques Grasses torna un any més a Petits Camaleons

Oques Grasses torna un any més a Petits Camaleons

Macaco, Oques Grasses i Animal portaran el ritme al segon dia de Petits Camaleons. Ramon Mirabet, Miquel del Roig i Quimi Portet també animaran els més petits en el darrer dia de la 5a edició del festival. La cita, que ha exhaurit entrades tant dissabte com diumenge, tindrà lloc al Teatre-Auditori i al seu entorn. Tots els concerts tenen una durada de mitja hora i el volum s'adapta a un nivell adequat per als infants.

Aquest dissabte la jornada ha tingut la visita del diputat delegat de Cultura a la Diputació de Barcelona, Juanjo Puigcorbé, que ha felicitat el festival per l'èxit d'afluència. L'alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, també ho ha celebrat.

Puigcorbé / Conesa

S'ha arribat al topall de públic. Potser es podria ampliar. / Per nosaltres haver exhaurit les entrades és un èxit. Sant Cugat es posiciona com a Ciutat Amiga de la Infància.


Matí
Els primers concerts començaran a dos quarts d'onze. Quimi Portet, The Penguins i Pau Alabajos, seran els encarregats d'iniciar la jornada, i tornaran a tocar al cap d'una hora. Els concerts seran a l'Auditori, a la Carpa Catalunya, a l'Aula Magna i a l'espai polivalent, respectivament.

Migdia i tarda
Miquel del Roig i Hora de Joglar actuaran a les dotze i a la una a la Carpa Raluy i al Pati La Caixa, respectivament.

Ramon Mirabet, Animal, Quart Primera i Oriol Cors oferiran concerts a dos quarts de dues del migdia i a dos quarts de quatre de la tarda.

Muchacho y Los Sobrinos i Showarma i Els Falafels tocaran a les dues del migdia i a les quatre de la tarda.

I Want U Back i Karaoke Kids animaran la festa a les cinc de la tarda i a les sis de la tarda.

Per acabar, serà el torn de Macaco, Oques Grasses, Caetaneando i Veil, que actuaran a dos quarts de sis de la tarda i dos quarts de set de la tarda a l'Auditori, a la Carpa Catalunya, a l'Aula Magna i a la Polivalent respectivament.

Durant tot el dia hi haurà concerts per a nadons als escenaris d'Ikea.

Pots consultar l'horari de les actuacions aquí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.