Sopa de Cabra fa vibrar un Teatre-Auditori ple de Petits i Grans Camaleons


  • Comparteix:

Sopa de Cabra ha demostrat aquest divendres al Teatre-Auditori que manté l'esperit que fa més de dues dècades els van convertir en un dels grups referents de l'escena musical catalana. La banda liderada per Gerard Quintana ha pujat a l'escenari de l'equipament municipal en una vetllada especial que ha servit d'avantsala del Festival Petits Camaleons que comença aquest dissabte la seva cinquena edició. Els pares i mares dels Petits Camaleons, acompanyats d'alguns dels menuts, han vibrat amb els temes del nou disc 'Cercles' i amb clàssics de la formació com 'Si et quedes amb mi' i 'Far del Sud'.

La vetllada ha començat amb el tradicional 'Bona nit, malparits!' que ha cridat Gerard Quintana des del passadís del Teatre-Auditori. La formació ha creuat el patí de butaques enmig d'un mar d'aplaudiments i han arrencat la nit amb els acords de 'Lletania' i 'El llarg viatge'. El públic ha respost amb entusiasme als temes nous i vells en una actuació que ha unit dues generacions de fans.

Públic

Sí que coneixem algunes cançons de Sopa de Cabra, com 'Camins' i 'L'Empordà'. / El concert d'avui és molt diferent, perquè quan érem joves saltàvem i portàvem l'estelada, i avui no ho farem.


L'espectacle ha comptat amb una pantalla gegant on s'han anat projectant vídeos i imatges. Un dels moments més vistosos ha estat la col·laboració virtual del Quartet Brossa, que ha participat del tema 'Dolços Plans'.

El concert d'aquest divendres ha servit també per presentar 'Cercles' al públic santcugantec. És un disc que arriba després de 15 anys de separació el grup i que mostra la maduresa dels seus membres. El disc s'endinsa en temes com l'amor, els conflictes actuals, els canvis i l'esperança.

Després de més d'una hora i mitja de concert, la nit ha acabat amb el públic dempeus cantant i ballant al ritme d'un dels himnes de Sopa de Cabra: 'L'Empordà'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.