El Petits Camaleons tanca edició amb entrades gairebé exhaurides i amb voluntat de consolidar-se


  • Comparteix:

La 5a edició del festival Petits Camaleons ha tancat portes aquest diumenge després d'un cap de setmana amb unes 6.000 persones de públic amb entrades gairebé exhaurides. Malgrat l'afluència, per a l'organització del festival ampliar l'espai no és, de moment, una prioritat, ja que l'objectiu principal és consolidar el model actual i seguir amb la mirada posada en els infants. El Petits Camaleons tornarà l'any vinent el cap de setmana del 30 de setembre i 1 d'octubre.

Artistes com Sopa de Cabra, Ramon Mirabet i Macaco han pujat als diferents escenaris que oferia el Teatre-Auditori, l'Escola Municipal de Música i el parc de l'Arborètum i han fet que la canalla se sentís com l'autèntica protagonista del festival. Pel director del Petits Camaleons, Albert Puig, acontentar els menuts és la raó de ser de la iniciativa.

Albert Puig

La gent es troba molt còmoda i veu que els nens són els protagonistes. Això em satisfà i hem de fer un esforç per mantenir-ho.


Segons els artistes, és tot un repte tocar davant d'un públic al qual no estan acostumats. Ho ha explicat el cantant Ramon Mirabet.

Ramon Mirabet

Descol·loca, però és maco. Nens equival a quelcom molt natural i fa que els concerts siguin especials.


Cugat.cat ha estat un dels mitjans col·laboradors del festival amb l'organització de la 4a edició del Petits Talents, un concurs per incentivar actuacions musicals de nens i joves. Aquest any, hi ha particitat mitja dotzena d'infants i joves.

Una de les fites que es planteja l'organització de cara l'any vinent és millorar la venda d'entrades senzilles per acostar-se més encara a la possibilitat que s'exhaureixin totes les localitats. Tampoc no tanca la porta a acollir artistes internacionals, però el festival vol mantenir la línia d'apostar pels artistes i grups del país. 150 treballadors i voluntaris han fet possible el Petits Camaleons, durant el qual no s'ha hagut de lamentar cap incidència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.