El Circ de Catalunya s'instal·la a Can Vernet i ofereix el xou d'humor de Los Gabytos


  • Comparteix:

La carpa del circ s'ha instal·lat al parc de Can Vernet

La carpa del circ s'ha instal·lat al parc de Can Vernet

El Circ de Catalunya oferirà l'espectacle 'Inimitable' a partir d'aquest dijous al parc de Can Vernet. Els germans Gaby i Lara Aragón, coneguts com Los Gabytos actuaran per primera vegada a Sant Cugat i presentaran 'Había una vez', un xou d'humor en record del seu pare, Gaby, i dels seus titets, Fofó i Miliki, els coneguts Pallasos de la tele. Per segon any consecutiu, el circ fa parada a la ciutat i proposa números de salts de motocicletes i malabars fins al 17 d'octubre. Les entrades tenen un preu de vuit euros per als infants i de 10 per als adults.

Les sessions seran dilluns, dijous i divendres a les sis de la tarda. Els caps de setmana seran a les cinc de la tarda i a dos quarts de vuit del vespre. A més, dimecres i diumenge, hi haurà una sessió a les dotze del migdia.

Los Gabytos actuen per primera vegada a Sant Cugat. Lara Aragón ha explicat a Cugat.cat que és un espectacle molt familiar i participatiu 'amb riure assegurat des de l'inici fins al final'.

Lara Aragón

Hi ha una part de l'espectacle per a cada part de la família. Si el gos Chase és per als nens, els pares i els avis es tornen bojos quan cantem 'La gallina turuleta'. Hi ha una mica de tot durant l'espectacle.


Els més petits també podran gaudir amb fantasies d''Star Wars' i amb personatges com l'Olaf, de 'Frozen', i Chase, de 'La Patrulla Canina'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.