L'última pel·lícula de J.A. Bayona, 'Un monstre em ve a veure', arriba avui a Sant Cugat


  • Comparteix:

Un instant de la pel·lícula de Bayona

Un instant de la pel·lícula de Bayona

L'última pel·lícula de J.A. Bayona, 'Un monstre em ve a veure', arriba aquest divendres als cinemes de Sant Cugat. El film que tanca la trilogia d'històries al voltant de les relacions entre mares i fills es podrà veure en català. Yelmo, a més, proposa el film d'animació per a adults 'La fiesta de las salchichas' i la seqüela protagonitzada per Jason Statham 'Mechanic: Resurrection'.

ESCOLTA-HO

'Un monstre em ve a veure'
El director català d''El orfanato' i 'Lo imposible', J.A. Bayona, porta 'Un monstre em ve a veure', un film basat en una novel·la homònima de Patrick Ness i amb Sigourney Weaver i Felicity Jones en el repartiment. El film narra la història de Conor, un nen de 13 anys que intenta afrontar la malaltia de la mare amb l'ajuda d'un monstre. Nit rere nit, Conor inicia una aventura a través de les històries que li explica el monstre per fugir de les seves pors, fins aconseguir tenir el valor suficient per enfrontar-se a la veritat. La cinta es va estrenar al Festival de Toronto i va programar-se a la secció oficial del Festival de Cinema de Sant Sebastià.



'La fiesta de las salchichas'
Conrad Vernon ('Madagascar 3') i Greg Tiernan ('Thomas & Friends') dirigeixen 'La fiesta de las salchichas', una pel·lícula d'animació escrita per Seth Rogen. Amb un humor no apte per a nens, els aliments del supermercat adquireixen vida pròpia i recreen les aventures que des de la tranquil·la vida en un supermercat fins a l'arribada a casa de qui els ha comprat. Quan s’adonen del tràgic final que els espera, inicien una rebel·lió plena d’ironies per escapar del seu destí i tornar a la còmoda vida de la botiga.



'Mechanic: Resurrection'
Arthur Bishop (Jason Statham) pensava haver deixat enrere el seu passat com a criminal, però el segrest de la dona de la seva vida (Jessica Alba) en mans del seu major enemic (Tommy Lee Jones) provocaran que torni a agafar les armes. La pel·lícula, plena d'acció, mostrarà com Arthur afronta la missió impossible d'assassinar tres persones sense deixar proves. Només si ho aconsegueix recuperarà el seu amor.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.