'Pedra i Sang' escalfa motors amb l'objectiu de mantenir l'èxit a la ciutat


  • Comparteix:

Una participant al càsting per renovar el cor del musical 'Pedra i Sang' a la Casa de Cultura

Una participant al càsting per renovar el cor del musical 'Pedra i Sang' a la Casa de Cultura

La companyia Amics de Pedra i Sang encara la 16a edició de la tradicional obra de teatre nadalenca amb el repte de mantenir l'afluència de públic dels anys anteriors. L'entitat ha començat aquest dissabte les proves de selecció per renovar els components del cor i busca gent de totes les edats per representar tots els estrats del poble. Dissabte vinent tindrà lloc una nova sessió del càsting.

El director musical del muntatge, Albert Santiago, ha explicat a Cugat.cat el que espera trobar en els assistents al càsting.

Albert Santiago

Volem una varietat humana, no volem un cor només de joves o gent gran. Volem un cor que realment reflecteixi el poble en tots els estrats que té. També busquem unes certes condicions musicals.


La directora de l'obra, Dolors Vilarasau, ha destacat la importància que té aquest musical a la cultura santcugatenca.

Dolors Vilarasau

És una responsabilitat: hi ha molta gent que ja ho veu com una tradició pròpiament santcugatenca. És un honor poder haver participat en el naixament d'una llegenda.


'Pedra i Sang' explica la història de l'assassinat de l'abat Biure a mans del noble cerdanyolenc Berenguer de Saltells l'any 1350. El musical sempre es renova ja que les escenes cinc i set presenten canvis textuals on es refereixen a Sant Cugat i a qüestions internacionals, respectivament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.