El Teatre-Auditori acull avui l'estrena a Catalunya de 'Sota teràpia', de Daniel Veronese


  • Comparteix:

Els sis actors protagonistes / Foto: Teatre-Auditori

Els sis actors protagonistes / Foto: Teatre-Auditori

El Teatre-Auditori acull aquest divendres l'estrena de la comèdia argentina 'Sota teràpia' abans que faci temporada al Teatre Borràs de Barcelona. L'obra, dirigida per Daniel Veronese, té escenografia a càrrec del Taller d'Escenografia del Teatre-Auditori.

Serà la quarta vegada que Veronese dirigeix aquesta obra (una a l'Argentina, dues a Madrid i ara a Catalunya). En aquesta nova adaptació del text de Matias de Federico, Veronese dirigeix Francesc Ferrer, Marina Gatell, Cristina Plazas, Miquel Sitjar, Andrés Herrera i Meritxell Huertas. Ells formen les tres parelles que en aquesta comèdia s'enfronten a una difícil i reveladora teràpia de grup sense tutela professional. Veronese explica què busca transmetre a l'espectador amb aquesta obra.

Daniel Veronese

El meu objectiu és tractar d'atrapar el públic i mostrar-los alguna cosa potent teatralment. Que fins al final no pensin en el que han vist.


L'obra transcorre en un sol espai, amb els sis actors permanentment a escena. És una hora i mitja de teràpia de grup, amb la particularitat que no hi ha un terapeuta que dirigeixi la sessió. 'Les dificultats per expressar-se en la vida, els impediments que té cadascú per ser una mica més feliç', segons el director, són el rerefons de les problemàtiques de les tres parelles protagonistes, cada una de les quals respon a un perfil molt diferent de relació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.