Ferran Utzet torna a portar Brian Friel al Teatre-Auditori amb 'Dansa d'Agost'


  • Comparteix:

'Dansa d'agost' descriu amb cruesa la vida de cinc germanes irlandeses / Foto: La Perla29

'Dansa d'agost' descriu amb cruesa la vida de cinc germanes irlandeses / Foto: La Perla29

El director Ferran Utzet torna aquest divendres al Teatre-Auditori amb una obra del dramaturg irlandès Brian Friel, 'Dansa d'Agost'. El muntatge explica la història de cinc germanes solteres a la Irlanda de 1936 que viuen un estiu que els canviarà la vida. Nora Navas, Marta Marco, Màrcia Cisteró, Montse Vellvehí i Clara de Ramon encapçalen el repartiment d'aquesta obra que produeix La Perla29. La cita comença a les nou del vespre i les entrades tenen un preu de 28 euros.

Utzet assegura que aquest muntatge posa de manifest que Friel és 'el Txèkhov irlandès'. L'autor narra les vicissituds de les cinc dones durant un estiu en què l'univers caduc i oprimit de les cinc germanes Mundy s'esfondra. La història l'explica el fill d'una d'elles, Michael, de manera retrospectiva. L'actor que l'interpreta, Albert Triola, assegura que es tracta d'un muntatge 'de dones'.

Albert Triola

Crec que és una obra de dones, realment. La gent surt molt tocada perquè és una obra que emociona. També hi ha humor, però, bàsicament, emociona.


Ramon Vila i Òscar Muñoz són els altres dos protagonistes masculins de l'obra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.