La Nit de Poesia torna avui al Teatre-Auditori amb una proposta musical i poètica


  • Comparteix:

La nit de l'any passat va anar dirigida per Àngels Gregori

La nit de l'any passat va anar dirigida per Àngels Gregori

La Nit de Poesia té lloc aquest dijous al Teatre-Auditori amb l'habitual proposta musical i poètica del Festival Nacional de Poesia (FNP) a Sant Cugat. Vuit poetes, la música Clara Peya, el 'cantaor' Pere Martínez, la dansa i el teatre seran alguns dels ingredients de la trobada, amb la direcció de Pau Carrió i amb Meri Torras com a directora literària. L'activitat començarà a les nou de la nit i l'entrada té un preu de sis euros.

L'Esbart Sant Cugat i els Tallers de Teatre Sílvia Servan hi col·laboraran per completar una proposta que entrellaça la poesia amb altres arts.

Més propostes del festival
La trobada de programadors serà la primera activitat del dia, a les cinc de la tarda a l'Hotel Sant Cugat. A les set, Roc Casagran presenta el seu llibre 'L'amor fora de mapa' al Cafè Auditori en un acte que comptarà amb la complicitat de Mireia Vives i Borja Penalba. Els tres oferiran un viatge literari, musical i teatral per parlar de la bellesa i l'angoixa, l'atracció i la prohibició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.