Una exposició posa de relleu l'evolució de la Festa de Tardor amb els 40 cartells de la fira d'entitats


  • Comparteix:

La mostra està ubicada a la Casa de Cultura

La mostra està ubicada a la Casa de Cultura

Ja es poden reviure els 40 anys de la Festa de Tardor a través dels seus cartells amb la mostra que acull la Casa de Cultura. L'exposició '40 anys de Festa de Tardor en cartells' repassa l'evolució des de la primera creacio, que duia per lema 'Recuperem les institucions. Del poble per al poble' fins als '40 anys cantant les quaranta', d'enguany. La proposta es podrà visitar fins al 5 de novembre.

L'exposició està presidida pel cartell d'enguany, obra de Xavier Vallespí, que protagonitza una figura femenina. L'autor ha explicat durant la presentació els motius que hi ha darrere aquesta creació.

Xavier Vallespí

Per mi la tardor és una dona. El dibuix l'he fet en llapís i tons d'aquarel·la i després l'he passat a digital per fer el muntatge.


El membre de la comissió de la Festa de Tardor Jordi Casas posat de relleu la feina de les entitats de la ciutat que ha fet possible 40 anys d'aquesta celebració. A més, ha assenyalat que la mostra és 'un reflex dels canvis de Sant Cugat i el seu teixit social'.

Jordi Casas

Som una ciutat que ha canviat molt i també ho ha fet el teixit associatiu. No té res a veure amb la dotzena d'entitats que van impulsar la festa.


El gruix de la Festa de Tardor tindrà lloc aquest cap de setmana amb activitats repartides pel centre de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.