L'adaptació cinematogràfica de 'La chica del tren' arriba a la cartellera de Sant Cugat


  • Comparteix:

Emily Blunt protagonitza la pel·lícula

Emily Blunt protagonitza la pel·lícula

L'adaptació cinematogràfica de l'èxit de vendes de Paula Hawkins, 'La chica del tren', arriba als cinemes de Sant Cugat. Emily Blunt es posa a la pell d'una dona que canvia de vida després del seu divorci i, de sobte, passa a ser la principal sospitosa d'una investigació policial. L'altra proposta de la setmana és 'El contable', protagonitzada per Ben Affleck, que entra a la gran pantalla per abordar la història d'un geni de les matemàtiques que utilitza el seu do per treballar per a organitzacions delictives.

ESCOLTA-HO

'La chica del tren'
'La chica del tren' és una adaptació del llibre de Paula Hawkins, del qual s'han venut més de dos milions de còpies a tot el món. Rachel Watson (Emily Blunt) és una dona amb problemes d'alcoholisme que no ha superat el seu divorci. Per això, cada matí quan va a la feina en tren imagina la vida perfecta d'una família que viu al costat de la via. Tot es complica quan Rachel observa un succés impactant relacionat amb aquesta casa i avisa la policia. La investigació traurà a la llum proves que la situaran com una de les principals sospitoses, fins al punt que ni ella mateixa no estarà segura de la seva innocència.



'El contable'
La cinta narra la història de Christian Wolf (Ben Affleck), un home amb dificultats socials i grans habilitats per als números que porta una doble vida. D'una banda, fingeix treballar en una petita gestoria però, realment, es guanya la vida com a assassí i comptable per a nombroses organitzacions criminals.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.