La Dutch National Ballet Junior Company porta al Teatre-Auditori les futures estrelles de la dansa internacional


  • Comparteix:

La Dutch National Ballet Junior Company ha presentat aquest divendres al Teatre-Auditori les que esperen que seran 'les estrelles del demà' de la dansa internacional. La secció jove de l'agrupació holandesa, formada per 12 ballarins, ha portat a l'equipament un recull de set peces inspirades en danses dels segles XIX i XVII i també de contemporànies on han pogut mostrar el seu talent.

La companyia, fundada el 2013, ofereix l'oportunitat a ballarins d'arreu del món per iniciar una carrera en aquesta disciplina artística. Durant aquests anys, una vintena d'artistes han fet el salt a l'agrupació principal del Dutch National Ballet i altres han pogut continuar la trajectòria en altres grups professionals. El coordinador artístic de l'agrupació, Ernst Meisner, ha explicat a Cugat.cat com es trien els integrants de la Junior Company.

Ernst Meisner

Els hem seleccionat d'arreu del món, des de la nostra pròpia acadèmia i també amb audicions obertes on hem tingut més de 700 candidatures. Només alguns han aconseguit aquesta feina. Realment són ballarins altament formats. Són talents molt joves i esperem que siguin les estrelles del demà.


Aquesta representació, dissenyada especialment per a la jove companyia, està de gira per Europa i ha estat el primer espectacle de dansa de la temporada de setembre a febrer del Teatre-Auditori. La propera proposta d'aquesta disciplina arribarà al gener amb l'espectacle 'Voces' de Sara Varas.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.