El Mira-sol Teatre acull avui i demà 'El florido pensil'


  • Comparteix:

L'obra recrea l'escola de l'Espanya de la postguerra / Foto: XCCP

L'obra recrea l'escola de l'Espanya de la postguerra / Foto: XCCP

El Teatre de Mira-sol acollirà aquest dissabte al vespre la representació d''El florido pensil' d'Andrés Sopeña, a dos quarts de deu del vespre. L'obra, basada en el llibre de 1994 del guionista, recrea l’escola de l’Espanya de postguerra, on imperava la ideologia nacional i catòlica i l'educació dels nens ve marcada pel seu sexe. L'entrada amb reserva és de tres euros i a taquilla de cinc. La sessió de diumenge serà a dos quarts de vuit del vespre.

L'obra es va representar en versió nenes el setembre passat al Teatre-Auditori però aquesta vegada els nens són els protagonistes. Pep Miramunt, Pere Pastor, Lluís Martínez, Josep Sala i Llorenç Serrahima protagonitzen aquesta comèdia dirigida per Ricard Mariner.

Serrahima ha explicat al programa 'Molta Comèdia' que fa tres mesos que preparen l'obra.

Llorenç Serrahima

Ha anat molt bé tenir el Ricard Mariner com a director, perquè ha sabut jugar molt bé amb les estones de broma i tensió.


L'activitat forma part de la programació 'Viu la cultura de prop' de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP) i té el suport de la Fundació SGAE i la Diputació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.