El cinema a la fresca de Valldoreix comença amb poc públic per un error a la difussió de l'acte


  • Comparteix:

El cicle inclou 4 títols en català i 2 en versió original

El cicle inclou 4 títols en català i 2 en versió original

La darrera entrega de 'El Senyor dels Anells' ha obert una nova edició del cicle de 'Cinema a la fresca' de Valldoreix. No obstant, un problema a la difusió de l'acte ha fet que hi assistissin menys de 200 persones. Els organitzadors esperen que per la propera setmana ja s'haurà solucionat i que hi haurà molt més públic.

Un retard en la imprenta que s'encarrega de fer els programes ha fet que molta gent no s'hagi assabentat que començava el cicle. Ho explica el vocal de cultura de l'EMD, Josep Casadellà.

Josep Cassadellà

Va venir molt poca gent perquè van faltar els programes. Normalment fem un repartiment bústia per bústia i així és com tenim una resposta massiva.


És el cinquè any que s'organitza aquesta trobada per gaudir del cinema. Aquesta edició ha començat amb la tercera part de 'El Senyor dels Anells'. D'aquesta manera es tanca la trilogia començada fa dos anys. No obstant, per Josep Casadellà, el més important és l'ambient festiu.

Josep Casadellà

Ve molt de gust el divendres al vespre de sortir perquè veus els amics i et trobes amb gent. La pel·lícula que es projecti no té tanta importància.


La comissió organitzadora ha seleccionat nou pel·lícules pensant en la varietat de públic que assistirà a la gran pantalla improvisada. Un bon exemple és la selecció feta pensant en els més petits, que podran gaudir de títols com 'Buscando a Nemo', 'Shreck 2' o la tercera entrega de 'Harry Potter'.

Totes les projeccions es faran a la Plaça del casal de Cultura de Valldoreix a partir de dos quarts d'onze de la nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.