Lax'n'Busto, aquest divendres a 'El club dels Bolats' abans d'acomiadar-se indefinidament dels escenaris


  • Comparteix:

Lax'n'busto celebren 30 anys dalt dels escenaris / Foto: Lax'n'busto

Lax'n'busto celebren 30 anys dalt dels escenaris / Foto: Lax'n'busto

Lax'n'Busto ha visitat el programa de Cugat.cat 'El club dels Bolats' abans d'acomiadar-se indefinidament dels escenaris aquest divendres amb el concert #Lax30 a la sala Razzmatazz. Jimy Piñol i Pemi Rovirosa han passat pels estudis per fer un repàs als 30 anys de carrera en un programa que s'emet aquest divendres a les dotze al 91.5FM. Aquesta és la primera vegada que la formació tanca una gira sense tenir la següent planificada, però assegura que tornarà amb noves cançons passat un temps de descans.

Rovirosa i Piñol s'han mostrat il·lusionats de participar al programa i han valorat la seva tasca tant periodística com social.

Pemi Rovirosa / Jimm

Tinc una filla que està estudiant integració social i m'agradaria molt que acabés fer una cosa com aquesta. / Tots aquests projectes valen molt la pena quan veus el resultat, la il·lusió amb què s'ho prenen i com s'ho preparen. Molt millor, a vegades, que a altres llocs on anem.


El programa s'emet al 91.5 de la FM divendres de dotze a una del migdia, i en reemissió dissabte d'onze a dotze de la nit.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.