Mercè Arànega i Ramon Madaula aspiren avui a un Premi Butaca


  • Comparteix:

Els dos actors, en un moments dels respectius espectacles

Els dos actors, en un moments dels respectius espectacles

Els santcugatencs Ramon Madaula i Mercè Arànega aspiren de nou avui a un dels Premis Butaca en les categories de millor actor i actriu principal. Madaula té la candidatura per l'obra 'A teatro con Eduardo' i Arànega per 'Neus Català. Un cel de plom'. Els guardons es lliuraran aquest dilluns al teatre Apolo de Barcelona, a dos quarts de nou del vespre.

Ramon Madaula
'A teatro con Eduardo' és la proposta teatral amb més nominacions amb un total de set. Amb direcció de Lluís Pasqual, el muntatge ofereix peces destacades d'Eduardo de Filippo: el primer acte de 'Uomo e galantuomo' i completa 'La grande magia'. És una proposta d'immersió teatral en què Madaula comparteix escenari amb el també santcugatenc Jordi Bosch.

Madaula competeix amb Andreu Benito ('Marits i Mullers'), Oriol Genís ('Vespres de la Beata Verge'), Lluís Homar ('El professor Benhardi') i Pol López ('El curiós incident del gos a mitjanit' i 'Hamlet').

Mercè Arànega
L'abril passat, el Teatre-Auditori acollia la representació de 'Neus Català. Un cel de plom'. Sota la direcció de Rafel Duran, l'actriu florestana va interpretar el muntatge sobre la història de la darrera supervivent catalana del camp d'extermini de dones de Ravensbrück. El públic santcugatenc va acabar dempeus visiblement emocionat.

Arànega s'enfronta a Anna Alarcón ('Psicosi de les 4.48'), Sílvia Bel ('Maria Estuard'), Míriam Iscla ('Dona no reeducable') i Clara Segura ('Conillet').

Les nominacions i el Teatre-Auditori
Alguns dels muntatges nominats formen part de l'actual programació de l'equipament municipal 'Dansa d'agost', 'Psicosi de les 4.48' i 'Ragazzo'.

Altres propostes nominades van desfilar pel teatre santcugatenc la temporada passada com 'Marits i mullers', '73 raons per deixar-te' i 'Vilafranca, un dinar de festa major', coproducció del Teatre-Auditori. Aquesta proposta dels Teatres Amics té una nominació per a Jordi Casanovas al millor text teatral.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.