L'espectacle 'Miravella' captiva els més petits al Teatre-Auditori

Cultura

Publicat el 6/nov/16 per Pau Vázquez

El muntatge 'Miravella' ha convençut aquest diumenge el públic del Teatre-Auditori, especialment a la canalla, gràcies als colors i formes que s'han pogut veure sobre l'escenari. Aquest espectacle infantil ha utilitzat el moviment dels ballarins i la seva interacció amb unes grans bombolles transparents i el joc de llums i ombres per atrapar la mirada dels espectadors durant els 40 minuts que dura l'obra. 'Miravella' busca transportar el públic a un món primitiu que remet als orígens i explora l'animal que hi ha a l'interior de les persones.

Els espectadors d'aquesta obra a càrrec de la companyia Compaigne Act2 han coincidit en la bellesa visual i sonora de 'Miravella'.

Assistents

Ha estat un moment màgic. Tot plegat és un espectacle diferent. / S'han ficat dins les bombolles i ha sigut molt 'xulo'. / El que més m'ha agradat és quan ballaven dins les bombolles.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'espectacle, que s'ha representat en tres funcions aquest diumenge, forma part del programa 'Uaal·la! en família' i del festival El Més Petit de Tots, una mostra d'experiències i obres pensades per als més petits amb actes reduïts i vistos de prop.