Les aventures de Tom Cruise a 'Jack Reacher: Nunca vuelvas atrás' protagonitzen les estrenes de Sant Cugat


  • Comparteix:

Tom Cruise protagonitza 'Jack Reacher'

Tom Cruise protagonitza 'Jack Reacher'

La cartellera de Sant Cugat es renova aquest divendres amb dos nous films. Cinesa i Yelmo projecten 'Jack Reacher: Nunca vuelva atrás', la seqüela de les aventures de l'exmilitar interpretat per Tom Cruise. Yelmo proposa el film 'No culpes al karma de lo que te pasa por gilipollas', l'adaptació del llibre amb el mateix títol de Laura Norton.

'Jack Reacher: Nunca vuelvas atrás'
'Jack Reacher' és una franquícia basada en les novel·les de Lee Child, en la qual Tom Cruise interpreta un exmilitar que investiga crims en estranyes circumstàncies. La seqüela 'Jack Reacher: Nunca vuelvas atrás' la dirigeix Edward Zwick i es basa en el llibre titulat 'Never Go Back', publicat a finals de 2013.



'No culpes al karma de lo que te pasa por gilipollas'
La cinta se centra en la història de la Sara, una jove que ho té tot preparat per a la visita de la seva parella, que fa un any que viu fora. La setmana abans, però, la seva vida es veu abocada al caos: els seus pares estan a punt de divorciar-se i la seva germana està a punt de casar-se amb l'Aaron, un famós cantant que resulta ser el seu amor d'adolescent. La comèdia, dirigida per Maria Ripoll, està protagonitzada per Verónica Echegui, Álex García, David Verdaguer, Elvira Mínguez i Jordi Sánchez.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.