Avishai Cohen trio porta avui el ritme del jazz al Teatre-Auditori amb el disc 'From Darkness'


  • Comparteix:

Avishai Cohen debuta a Sant Cugat amb 'From Darkness' / Foto: Jazz Barcelona

Avishai Cohen debuta a Sant Cugat amb 'From Darkness' / Foto: Jazz Barcelona

El contrabaixista i compositor de jazz Avishai Cohen pujarà aquest dissabte a les nou del vespre a l'escenari del Teatre-Auditori acompanyat del piano d'Omri Mor i la percussió d'Itamar Doari. El 48è Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona porta el músic israelià, que presentarà el seu últim treball, 'From Darkness'.

Cohen és un dels contrabaixistes més influents del jazz actual segons la revista 'Bassplayer'. La música va arribar d'hora a la vida del contrabaixista ja que als nou anys va començar amb el piano. El contrabaix el va aprendre a tocar durant el servei militar obligatori, en què va formar part de la banda de l'exèrcit. Als 22 anys, el també vocalista, es va mudar a Nova York per estudiar música i tocar a diferents clubs.

Tot va canviar al 1996 quan Chick Corea el va convidar a unir-se al seu grup i Cohen el va acompanyar amb el contrabaix durant sis anys. Al 2003 va crear el seu segell i ja porta una quinzena de discos publicats en els quals es fa present el seu talent per assimilar l'encreuament de cultures de l'Orient Mitjà.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.