Cristina Castaño: 'Veureu un 'Cabaret' com no l'heu vist mai. Amb glamur, espectacle i color'


  • Comparteix:

Cristina Castaño interpreta Sally Bowles / Foto: Cabaret

Cristina Castaño interpreta Sally Bowles / Foto: Cabaret

La cantant i actriu Cristina Castaño diu que la versió de 'Cabaret' que dirigeix Jaime Azpilicueta és 'diferent' a totes les versions del musical que s'han representat fins ara. El director recupera l'esperit del Berlin de 1930 i opta per la llum, el color i el glamur en la posada en escena d'aquest musical que acull la ciutat entre aquest dijous i diumenge. El Teatre-Auditori és l'escenari escollit per bufar les espelmes del 50è aniversari, una de les obres més emblemàtiques del gènere. Castaño dóna vida a Sally Bowles, un personatge 'ple de llums i obres' que li permet explorar tots els registres.

ESCOLTA-HO

Algunes de les frases més destacades de l'entrevista:

'A l'escenari pot passar qualsevol cosa. Pots ser qui tu vulguis ser i et pots sentir reflectit en qualsevol dels personatges que vulguis'.

'El més interessant d'aquest musical és que, quan acaba, et diu 'la vida és divina i has deixat tots els problemes fora', però també has vist tots els problemes que passen aquí dalt'.

'És un 'Cabaret' com no l'heu vist mai. Estem acostumats a veure un cabaret més lúgubre, negre i amb noies decadents. Pel director, Jaime Azpilicueta, el públic de Berlín del 1930 volia espectacle, glamur i color... I això és el que la gent veurà quan vagi al Teatre-Auditori'.

'Per mi és un honor, un luxe, un plaer i un somni donar vida a Sally Bowles'.

'Per a mi, la Sally és encantadora en el sentit més literal de la paraula. És molt femenina i coqueta des del sentit més ingenu de la paraula, tot i que també és molt conscient de la seva sexualitat. És un persona de llums i ombres que et permet jugar amb tots els registres'.

'La revolució i la massacre no passa només fora del Kit Kat Club, sinó també dins d'ella. Per això, ella no vol veure el que passa fora per no veure que li passa a ella'.

'Liza Minelli va fer molt gran el personatge de Sally Bowles, però, d'alguna manera, aquest personatge se la va menjar com actriu'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.