Els Gausacs encadenen la segona tripleta de 8 en una setmana a la Diada de la Colla


  • Comparteix:

Els Castellers de Sant Cugat han descarregat aquest diumenge la segona tripleta de 8 en dues setmanes a la 21a Diada de la Colla, que tanca la temporada dels camises verdes. Els Gausacs acaben així la millor temporada de la seva història, especialment en castells de gamma alta. A la Diada, han estat acompanyats pels Bordegassos de Vilanova, que han descarregat el 4 de 8, el 5 de 7 i el 4 de 7 amb agulla. Això sí, el pilar de 6 dels groc terrós ha quedat en carregat.

Els Castellers de Sant Cugat han aconseguit completar la cinquena tripleta de 8, 3 de 8, 4 de 8 i 2 de 8 amb folre de la seva història i acaben així amb un bon regust de boca un any en què, a més de portar a plaça les construccions de gamma alta, també han caigut força vegades. Tot i això, un dels caps de colla dels Gausacs, Biel Samsó, ha afirmat que és la millor temporada en els 20 anys de vida els Gausacs.

Biel Samsó

Ha estat la millor temporada de la història. Hem triplicat el número de castells de gamma alta. Hem tingut assajos d'un nivell excepcional.


L'altre cap de colla, Àlex Castellarnau, ha assegurat que està orgullós del grup.

Àlex Castellarnau

Tinc un sentiment d'orgull i crec que la colla també. La feina ben feta acaba sortint.


Els camises verdes marxen de vacances i tornaran a actuar per Sant Medir, el 3 de març.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.