Vilarasau i Bosch omplen el Teatre-Auditori amb 'Caiguts del cel', una comèdia sobre la cobdícia


  • Comparteix:

Els actors santcugatencs Emma Vilarasau i Jordi Bosch han protagonitzat aquest diumenge al Teatre-Auditori 'Caiguts del cel', una comèdia sobre com els diners poden afectar una relació de parella. La funció, que ha omplert l'equipament santcugatenc, ha mostrat la vida d'un matrimoni benestant que es veu trastocada quan comencen a aparèixer diners a casa seva de manera sobtada. L'obra, una metàfora del sistema capitalista i un retrat sobre la cobdícia, ha estat dirigida per Sergi Belbel i ha tingut també les interpretacions d'Anna Barrachina i Àlex Casanovas.

Vilarasau i Bosch, que són parella a la vida real, s'han mostrat molts satisfets de tornar a actuar a Sant Cugat i, a més, de fer-ho plegats després de 20 anys sense pujar junts a l'escenari.

J. Bosch / E. Vilarasau

Ens vam conèixer fa més de 30 anys fent teatre i ara hi tornem i segueix sent fantàstic. / És fantàstic fer una comèdia amb el Jordi. Ens ho passem molt bé.


'Caiguts del cel' és una adaptació de la comèdia 'Comme s'il en pleuvait', escrita pel dramaturg francès Sébastien Thiéry el 2010. Després de ser un dels plats forts de la temporada teatral de l'any passat al Teatre Goya de Barcelona, ara l'obra està fent un recorregut per diverses poblacions catalanes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.