Cugat.cat sorteja quatre entrades dobles per anar a veure 'Cabaret' aquest dijous


  • Comparteix:

La sessió és dijous a les nou del vespre

La sessió és dijous a les nou del vespre

Cugat.cat sorteja quatre entrades dobles per a la sessió de dijous a les nou del vespre a l'espectacle 'Cabaret', que s'estarà al Teatre-Auditori de Sant Cugat fins diumenge. Per participar-hi, només cal omplir el formulari disponible al web. Els resultats es faran públics aquest dijous al migdia.

El 'Cabaret' arriba aquest dijous a la ciutat per fer-hi estada durant quatre dies i convertir el Teatre-Auditori en el 'Kit Kat Club'. El musical, que s'ha representat a més de 50 països i ha estat traduït a més de 30 idiomes, arriba a la ciutat enmig de la gira del 50 aniversari de la seva estrena a Broadway. L'equipament municipal serà l'escenari on la companyia, encapçalada per Cristina Castaño i Alejandro Tous, bufaran diumenge les 50 espelmes d'aquesta efemèride. El muntatge es representa de dijous a diumenge.

Entrades al 50%
El Teatre-Auditori ha posat a la venda 50 entrades de cada funció a meitat de preu per celebrar el cinquantenari de la primera representació de 'Cabaret'. Quan s'acabin, les sessions de dijous a les nou del vespre, divendres i dissabte a les sis de la tarda, i diumenge a dos quarts de nou del vespre valdran 35 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.