Frank Montasell, Pantaleó i Doctor Prats, al disc de La Marató 2016


  • Comparteix:

El disc de La Marató d'enguany serà un doble CD / Foto: CCMA

El disc de La Marató d'enguany serà un doble CD / Foto: CCMA

El músic santcugatenc Frank Montasell i les formacions Pantaleó i Doctor Prats, amb integrants santcugatencs, participen al disc de La Marató d'enguany. Els músics locals posen el seu granet de sorra a la iniciativa solidària que celebra el 25è aniversari amb la publicació d'un doble disc. Tot el que es recapti amb la venda, a partir de l'1 de desembre, es destinarà a la recerca sobre l'ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

El primer disc és un recopilatori commemoratiu d'11 cançons de les edicions anteriors, escollides pels espectadors de TV3. El segon, de nova producció, té 14 temes i un 'bonus track', que és la cançó de la campanya de l'espot.

Frank Montasell interpreta 'Quan jo feia moure el món', versió de 'Viva la vida', amb Lydia Torrejón. Doctor Prats, on toca el santcugatenc Oriol Cors, fa una versió de 'The Nights', anomenada 'Les nits no moren mai'. Pantaleó, amb els santcugatencs Gerard de Pablo i David Curto, interpreta una versió del tema 'Vespre' d'Els Pets.

El disc de La Marató es podrà comprar de l'1 al 4 de desembre amb tots els diaris amb edició a Catalunya i té un preu de 10 euros. Se'n farà una primera edició de 200.000 còpies.

El ple de Sant Cugat va mostrar per unanimitat el suport a La Marató d'enguany.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.