Un santcugatenc guanya un concurs literari centrat en el Futbol Club Barcelona


  • Comparteix:

El certamen està organitzat per RAC-1 i El Mundo Deportivo

El certamen està organitzat per RAC-1 i El Mundo Deportivo

El santcugatenc Augusto Serrano ha guanyat la tercera edició del concurs literari Cafè Baviera-Contes del Barça amb l'obra 'Alas de pájaro'. El santcugatenc explica la història d'un professor nord-americà retirat i una alumna catalana en una narració que té com a rerefons el Futbol Club Barcelona.

L'emissora radiofònica RAC-1 i el diari esportiu El Mundo Deportivo, en col·laboració amb el Futbol Club Barcelona, organitzen des de fa tres anys un concurs literari en el qual es presenten contes que tractin, directament o indirectament, sobre l'entitat blaugrana. Enguany, han participat 282 escriptors i, en el total de les tres edicions, s'han presentat més de 800 obres. Augusto Serrano explica quina és la presència del club blaugrana en l'obra.

Augusto Serrano

El Barça és present en el conte.


El santcugatenc és escriptor amateur i havia participat anteriorment en altres concursos literaris. Augusto Serrano, que ha guanyat un premi de 3.000 euros, està a l'espera de saber si el conte es publicarà en algun recull. L'escriptor guanyador comenta que El Mundo Deportivo podria presentar un llibre amb una selecció d'obres d'enguany.

Augusto Serrano

El Mundo Deportivo podria publicar un recull dels contes


L'entrega de premis es va celebrar dilluns a la sala auditori del Camp Nou i va reunir més de 400 persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.