El valldoreixenc Gabriel Jakovskis, impulsor d'una mostra de curtmetratges sobre el robatori d'identitats


  • Comparteix:

Gabriel Jakovski / Foto: ACIM

Gabriel Jakovski / Foto: ACIM

El valldoreixenc Gabriel Alejo Jacovkis impulsa la 5a Mostra de Curtmetratges per la Identitat, un festival que se celebra entre aquest dimecres i divendres als cinemes Girona de Barcelona. La proposta reuneix curtmetratges sobre el robatori d'identitat per conscienciar la població de la importància que té en la memòria històrica. Jacovkis és secretari de l’Associació Crear per la Identitat i la Memòria (ACIM), organitzadora del festival.

El festival reuneix 21 curtmetratges de 15 països amb testimonis reals o ficcionats que representen situacions de conflicte que es produeixen arreu del món. Jacovkis ha assenyalat en un entrevista al magazín 'Sant Cugat a fons' que els organitzadors del festival no tenien relació amb el món del cinema, sinó més aviat amb el teatre i la poesia. El valldoreixenc ha explicat que logísticament organitzar una mostra de curts era més assequible.

Gabriel Jacovkis

Quan estàs limitat en aquests recursos un cicle de teatre és demencial. El de curtmetratges és més fàcil, el director ens ho envia i no hi ha de ser present. Si no hi són, es pot fer.


La primera de les projeccions serà aquest dimecres a les vuit del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.