Sant Cugat dobla la inversió en les activitats de Nadal amb la recuperació de l'Envelat


  • Comparteix:

L'Ajuntament dobla el pressupost de les activitats de Nadal i destinarà 180.000 euros a les propostes de l'Envelat, que torna com a plat fort de la programació al parc de Ramon Barnils. Sant Cugat ha preparat més de 170 activitats per a aquestes festes que, sota el lema 'Un Nadal amb molt de joc', vol aglutinar els santcugatencs i posar en valor les entitats. La pista de gel del carrer de Josefina Mascareñas, el Quinto i la fira d'entitats són algunes de les propostes que es podran viure entre aquest divendres i el 8 de gener.

La programació és fruit de la feina de l'Ajuntament i 40 entitats i associacions. La ciutat recupera l'Envelat, rebatejat com a Parc Lúdic. Constarà de quatre carpes per a diferents activitats, un escenari, un rocòdrom i inflables a l'aire lliure, una zona esportiva i un espai de 'foodtrucks'. La tinenta d'alcalde de Cultura i Promoció de la ciutat, Carmela Fortuny, diu que 'l'envelat és una inversió de ciutat' que vol aglutinar propostes per a totes les edats.

Carmela Fortuny

Passem dels espais estrella a aquest Parc Lúdic que ens permet crear un espai de relació entre família i infants, i que ens permet ubicar diferents espais en el mateix Parc Lúdic.


El Parc Lúdic programarà activitats del 23 de desembre al 3 de gener.

Programació Parc Lúdic
- Activitats a l'Envelat
Horari: Matí, d'11 a 14 h
Preu: Per participar-hi caldrà recollir una entrada gratuït al Punt d'informació.
Què?: Les activitats estan pensades per a nens i nenes a partir de cinc anys.

- Espectacles familiars a l'Envelat
Horari: Tardes, a les 18.30 h
Preu: tres euros (els menors de dos anys tenen accés gratuït)
Què?: La capacitat durant els espectacles de tarda és de 500 persones. La durada és d'una hora.

- La carpa del Petit Format
Horari: Espectacles matinals, a les 12 h. Espectacles de tarda, a les 17 h (i a les 18.30 h, en doble sessió)
Preu: dos euros (els menors de 2 anys hi tenen accés gratuït)
Què?: Cada sessió comptarà amb un màxim de 100 espectadors.

- La Ludoteca
Horari: Matí, d'11 a 14 h. Tarda, de 16.30 a 19.30 h
Preu: Gratuït
Què?: Està pensada per a nens i nenes d'un a cinc anys, acompanyats d'un adult.

- La carpa dels Tallers
Horari: quatre torns al dia
Preu: Gratuït
Què?: Cada torn tindrà un màxim de 50 participants. Els tallers estan pensats per a nens i nenes a partir de 5 anys.

Activitats del comerç
Els comerços també ofereixen una oferta especial per Nadal. Per segon any consecutiu, el pàrquing de Josefina Mascareñas acull la pista de gel que, amb un cost de 7.500 euros, estarà oberta entre aquest divendres i el final de les festes.

També divendres s'instal·la la Fira de Nadal a la plaça d'Octavià amb 10 casetes de fusta amb oferta nadalenca de comerç local. Una de les principals novetats és que enguany la fira també tindrà la presència de 16 carpes de comerç artestà. Ho explica la regidora de Comerç, Mayte Pérez.

Mayte Pérez

Aquest any la novetat és que, per donar una mica més de cos a la plaça d'Octavià, hi haurà 16 artesans de la ciutat durant els dies de feina.


Entre el 2 i el 5 de gener s'instal·larà la fira de Reis a la Rambla del Celler. A més, l'associació Sant Cugat Comerç (StC) té prevista la circulació del Trenet, a partir de divendres, que passejarà pel centre.

Enllumenat
Sant Cugat estrena 145 llums de Nadal nous que, amb el model d'un rosetó del Monestir, formen part dels prop de 600 que il·luminaran la ciutat aquest Nadal. La tradicional encesa serà aquest divendres, a les sis, a la plaça d'Octavià. Els llums, de baix consum, representaran una despesa energètica del 0,1% respecte el consum anual.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.