'Curts i més' condiciona la continuïtat de la Mostra de Curtmetratges al suport de patrocinadors


  • Comparteix:

La pluja va obligar a suspendre una de les sessions del cicle

La pluja va obligar a suspendre una de les sessions del cicle

L'associació 'Curts i més' posa en dubte la continuïtat de la Mostra de Curtmetratges de Sant Cugat per manca de finançament. Els organitzadors reclamen més suport econòmic de l'Ajuntament i de les grans empreses de Sant Cugat. De moment, la quarta edició de la Mostra no ha complert les expectatives dels organitzadors, ja que la pluja i els esdeveniments esportius han minvat l'assistència del públic.

Tot i la presència d'importants directors i curts d'arreu del món, la quarta Mostra de Curtmetratges de Sant Cugat no té el futur assegurat, ja que ha de fer front a la manca de patrocinadors. Segons l'organització, per seguir tirant endavant aquest projecte serien necessaris més de 10.000 euros que només poden aportar les grans empreses ubicades a Sant Cugat i l'Ajuntament. Un dels organitzadors de la Mostra, Dani Codorniu, fa una crida a l'administració i la iniciativa privada perquè s'impliquin més.

Dani Cordorniu

Per la propera Mostra de Curtmetratges de Sant Cugat necessitem més suport institucional i nous patrocinadors


La Mostra d'aquest any ha tingut, de moment, una baixa assistència degut a la pluja, que va obligar a suspendre una de les sessions, i a la final de l'Eurocopa de futbol. Fins ara s'han apropat a la plaça Octavià més de 500 persones, xifra que esperen duplicar amb les pròximes projeccions.

Dani Codorniu

S'espera una bona resposta dels santcugatencs per les próximes projecions tot i la poca assistència dels últims dies


Una de les novetats de la quarta edició de la Mostra ha estat la Secció Oberta, on tots els santcugatencs tenen la possibilitat de veure projectats els seus curts. Només han de fer arribar els seus treballs a l'organització en format DVD o VHS. Els poden deixar a l'Ateneu de Sant Cugat o entregar els curts aquesta mateixa nit a la Plaça Octavià.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.