La companyia santcugatenca Color Dansa estrena el seu nou muntatge al teatre Novedades


  • Comparteix:

'Mientes + k parpadeas' fusiona hip hop i flamenc

'Mientes + k parpadeas' fusiona hip hop i flamenc

La companyia santcugatenca Color Dansa estrena demà al teatre Novedades de Barcelona el seu nou espectacle, 'Mientes + k parpadeas'. El muntatge, que es preestrena aquesta nit, fusiona dos llenguatges artístics diferents, com el hip hop i el flamenc.

'Mientes + k parpadeas', el vuitè espectacle de Color Dansa, és una història d'amor entre dos personatges amb una psicologia molt diferent, gairebé oposada. El responsable de la dramatúrgia i la direcció escènica, Xavier Berraondo, ha creat un argument on es barregen els sentiments i el poder, com explica una de les directores de la companyia, Sílvia Calvo.

Sílvia Calvo

És una història d'amor, però s'allunya dels tòpics. Parla de sentiments i de relacions de poder.


El nou espectacle de Color, dirigit per Rosa Maria Grau, puja a l'escenari una barreja original entre dos llenguatges diferents, el hip hop i el flamenc. Aquesta fusió, que ja s'ha experimentat en el terreny musical, es converteix ara en un espectacle de dansa complex i original. Sílvia Calvo.

Sílvia Calvo

La música juga un paper important. Barregem hip hop i flamenc, una fusió nova en un espectacle teatral.


La banda sonora que anima les coreografies dels 10 ballarins que pugen a escena està formada, entre d'altres, per grups com Ojos de Brujo, Mala Rodríguez, La Niñas i Chambao.

'Mientes + k parpadeas' es podrà veure al teatre Novedades de Barcelona fins el 25 de juliol. Aquesta coproducció del Centre Cultural de Sant Cugat es podrà veure al Teatre Auditori de la nostra ciutat el 20 de novembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.