La Farga viatja a l'oest americà amb el musical 'Let's Go West'


  • Comparteix:

Els alumnes de l'escola La Farga han tornat a pujar a l'escenari per donar la benvinguda a les festes nadalenques amb un espectacle que ha apostat pel western. Més de 550 estudiants de primària i secundària han donat vida a 'Let's Go West', una història amb tots els elements característics de les pel·lícules d'indis i cowboys. Gairebé 1.000 persones han omplert el poliesportiu de l'escola a les dues sessions que s'han representat aquest divendres a la tarda.

A la primera, hi han participat els alumnes de tercer i quart de primària i a la segona, els de cinquè i sisè. Els estudiants de secundària i batxillerat han actuat a les dues representacions. El musical ha recuperat la percussió en directe i ha posat en escena una desena de coreografies multitudinàries amb una banda sonora a mig camí entre el country, adaptacions de cançons actuals i els grans clàssics del cinema western. Aquest és ja el sisè any consecutiu que l'escola La Farga celebra l'arribada del Nadal amb un espectacle musical.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.