A la venda les entrades generals de la temporada de febrer-maig del Teatre-Auditori


  • Comparteix:

L'equipament municipal / Foto: Localpres

L'equipament municipal / Foto: Localpres

El Teatre-Auditori posa a la venda aquest dimarts les entrades generals per a la temporada de febrer a maig de l'any vinent. L'equipament ofereix descomptes als abonats, als majors de 65 anys, als menors de 29 anys i als grups de 15 persones, i una hora abans de la funció posa a la venda entrades amb un descompte del 50%. Els abonaments de temporada es van posar a la venda la setmana passada.

La nova programació del Teatre-Auditori portarà 10 espectacles de teatre, nou concerts, òpera, dansa, espectacles familiars, humor i màgia a l'equipament municipal entre el febrer i el maig de l'any vinent. L'obra 'Una altra pel·lícula', de La Brutal, les actuacions de Rosario, Berto, el Mago Pop, i la presentació del nou espectacle del Víctor Ullate Ballet són algunes de les 35 propostes de l'equipament per a la segona meitat del curs.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.