El Concert de Nadal per a la Gent Gran homenatja els records d'aquest col·lectiu amb cançons del passat


  • Comparteix:

Les òperes de Puccini, les sarsueles de Manuel de Falla i el famós ballet de Txaikovski 'El Trencanous' han estat els temes protagonistes del repertori del Concert de Nadal per a la Gent Gran d'aquest diumenge al Teatre-Auditori. En aquesta edició, el trio format per la pianista Cristina Casale, la flautista Patricia de No i la soprano Júlia Farrés-Llongueras ha interpretat cançons del passat per tal de 'transcendir els records' de tots els assistents.

El concert, titulat 'Homenatge al passat', ha tingut per objectiu apropar el Teatre-Auditori a la gent gran mitjançant un repertori personalitzat que, en paraules de la pianista Cristina Casale, també ha volgut aportar vitalitat a aquest col·lectiu.

Cristina Casale

És un programa fet molt a mida. Ens feia molta il·lusió rememorar els records d'aquest públic que ha tingut una història. Volíem que sortissin amb una bona dosi d'energia musical


L'acte ha tingut la presència de membres de diverses associacions locals de la tercera edat, així com també de l'acaldessa, Mercè Conesa, que ha destacat la importància que la gent gran té per a la ciutat.

Mercè Conesa

Amb cada casal i cada taula de participació, tenim la capacitat de moure, d'aprendre i d'il·lusionar-nos per transformar i millorar aquesta ciutat.


Ha estat la 17a edició del Concert de Nadal per a la Gent Gran.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.