'Un Nadal amb Mr.Scrooge' omple el Teatre-Auditori en la seva edició més multitudinària


  • Comparteix:

La sisena edició del musical 'Un Nadal amb Mr.Scrooge' ha omplert aquest dimecres les dues sessions programades al Teatre-Auditori en la seva edició més multitudinària. Més de 360 nens i nenes del Cor Infantil Sant Cugat (CISC) i de les escoles i instituts de la ciutat i Cerdanyola han pujat a l'escenari de l'equipament municipal per interpretar la història de l'avar més conegut de la literatura nadalenca.

Un any més, el projecte pedagògic i musical impulsat des del CISC i l'Ajuntament creix en nombre de persones i implicació. La directora del Cor Infantil Sant Cugat, Elisenda Carrasco, considera que l'èxit de l'espectacle rau, en part, en la qualitat musical de l'obra.

Elisenda Carrasco

El secret és que els nens s'ho passin bé i que la qualitat de l'espectacle sigui alta. Fem una proposta amb rerefons pedagògic i alta qualitat.


La proposta va néixer el 2011 amb el CISC i el text del dramaturg Marc Rosich, com una proposta per als nens i nenes del cor. Sis edicions després, el projecte ha crescut en dimensió, 'però no en esperit', segons Rosich.

Marc Rosich

És un espectacle que gairebé la meitat de la coral repeteix any rere any. Per tant, és relativament fàcil de muntar perquè ja porten les peces al seu codi genètic.


L'espectacle vol enfortir els vincles entre els joves participants. Per segon any consecutiu, el CISC ha fet un càsting entre les escoles per escollir nens i nenes que participen a la part del cor de la cantata. És una experiència que els joves del CISC consideren 'molt positiva'. Ho explica la cantaire Elsa Compte.

Elsa Compte

Al cor infantil tenim un repertori més clàssic i el 'Nadal amb Mr.Scrooge' és més musical. Són dos estils molt diferents.


Les dues sessions de la 6a edició del musical 'Un Nadal amb Mr. Scrooge' s'han representat aquest dimecres amb la participació d'estudiants de l'institut Leonardo da Vinci i les escoles Gerbert d'Orlhac, Joan Maragall, l'Olivera i Pins del Vallès de Sant Cugat , l'institut Jaume Mimó de Cerdanyola i el Cor Infantil de Sant Cugat .



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.