El Teatre-Auditori es rendeix a la música dels Manel en la presentació de 'Jo competeixo'


  • Comparteix:

El Teatre-Auditori s'ha quedat petit aquest dijous per veure els Manel, que han tornat a la ciutat per presentar el seu darrer disc d'estudi, 'Jo competeixo'. La formació barcelonina ha demostrat que el vincle amb el públic santcugatenc és fort i ha ofert un concert marcat per la proximitat, l'electrònica i els jocs de llums. Els santcugatencs han vibrat amb temes del nou disc com 'Les cosines', 'Jo competeixo' i 'Serotonina', i amb clàssics de la seva discografia com 'Benvolgut, 'Boomerang' i 'Ai, Dolors'.

La formació ha fet una picada d'ullet al Nadal i, en el moment dels bisos, ha interpretat el tema 'El camell d'Orient'. Aquesta és la cinquena vegada que la formació visita la ciutat i la quarta que ho fa al Teatre-Auditori. El cantant Guillem Gisbert explica que no hi ha gaire escenaris a Catalunya on hagin presentat tots els seus treballs i que sempre els fa il·lusió tornar a la ciutat.

Guillem Gisbert

És un dels escenaris on hem actuat amb els quatre discos. No n'hi ha gaires i ens ve de gust venir. Amb els temps que corren exhaurir un teatre no passa sempre i som conscients del privilegi.


Després de tres discos amb rècords de vendes, els Manel van presentar 'Jo competeixo' al Primavera Sound i aquest estiu han fet una gira que els ha portat als festivals més importants d'arreu de l'Estat espanyol. De cara al nou any, Gisbert assegura que acabaran de gaudir del disc abans d'enfrontar-se a un nou treball.

Guillem Gisbert

Un nou treball encara no està al damunt de la taula. Mai a aquestes alçades de la presentació del disc ens ho plantegem excessivament. Fa set o vuit mesos, que són bastants, que va sortir del disc però tampoc em sembla que sigui tant. Arriba un moment que el meu cos ho veu, però encara no.


Després de transitar durant prop de dues hores per alguns dels temes més destacats de la seva discografia, Guillem Gisbert, Martí Maymó, Roger Padilla i Arnau Vallvé han tancat la nit amb 'Sabotatge' davant d'un públic exultant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.