'Passengers', protagonitzada per Jennifer Lawrence i Chris Pratt, arriba als cinemes de Sant Cugat


  • Comparteix:

El drama romàntic espacial protagonitzat per Jennifer Lawrence i Chris Pratt, 'Passengers', arriba aquest divendres als cinemes de Sant Cugat. Morten Tyldum, nominat a l'Oscar per 'The Imitation Game', dirigeix aquesta producció que ha costat 120 milions de dòlars. També arriba a les sales de la ciutat el film francès 'Vuelta a casa de mi madre'. A més, Yelmo proposa 'Comanchería', un western que vol disseccionar mites de cowboys i bandits.

ESCOLTA-HO

'Passengers'
La cinta narra la història d'una nau espacial que viatja a un planeta llunyà per colonitzar-lo carregada de milers de persones. Tot canvia quan una de les beines que transporta un passatger (Chris Pratt) té un problema i atura la seva fase de criogenització de la son. Això provoca que un sol home es desperti 90 anys abans del previst, havent-se d'enfrontar a la realitat d'envellir i morir totalment sol, envoltat de gent que es mantindrà adormida fins que arribi al destí. En aquest context, el Jim decideix despertar una segona passatgera, l'Aurora (Jennifer Lawrence), per tenir companyia durant el llarg viatge. Tots dos hauran de salvar la vida dels tripulants de la nau, mentre entre ells neix una història d'amor.



'Comanchería'
Tanner (Ben Foster) i Toby Howard (Chris Pine) són dos germans que viuen a l'estat de Texas i que s'han proposat atracar el major nombre de bancs de la zona en un breu període de temps. Ells, però, no són atracadors professionals. Un és exconvicte i l'altre és un pare divorciat amb dos fills. El seu objectiu és reunir la quantitat de diners necessària per no perdre la granja familiar que el banc els reclama per impagament, l'única cosa que tenen i pel que han lluitat tota la vida. El seu pla passarà per pagar al banc amb la mateixa moneda. Això sí, serà una cursa a contrarellotge perquè els Rangers de Texas, amb el veterà Marcus Hamilton (Jeff Bridges) al capdavant, estan trepitjant-los els talons i no es donaran per vençuts fins que els atrapin.



'Vuelta a casa de mi madre'
Eric Lavaine dirigeix aquesta pel·lícula que explica la història de l'Stéphanie Mazerin, que als seus 40 anys es veu obligada a tornar a viure amb la seva mare Jacqueline. Al principi tot sembla normal, però la convivència no serà fàcil. Jacqueline és una dona amb caràcter i porta un estil de vida bastant peculiar. El seu dia a dia inclou escoltar la música de Francis Cabrel en bucle, partides d'Scrabble insuportables i preuats consells maternals sobre com comportar-se a taula o de quina forma ha de portar la seva vida. Però aquí no acaba tot. Tota mena de secrets familiars sortiran a la llum en un sopar familiar, això sí, de la manera més estimulant.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.